- Őszi KORAI, fóliás és szabadföldi fajták
- ŐSZI ültettésű fokhagyma fajták
- Őszi/TAVASZI ültettésű fokhagyma fajták
- FÉMZÁROLT fokhagyma vetőmagok
- VÖRÖSHAGYMA DUGHAGYMA , VÖRÖSHAGYMA VETŐMAG
- ZÖLDSÉG VETŐMAGOK
- ÉTKEZÉSI VÖRÖSHAGYMA,FOKHAGYMA
- ALTERNATÍV NÖVÉNYVÉDELEM
- KISKERTI LOMBTRÁGYA CSOMAGOK
- LOMBTRÁGYÁK
- BIOSTIMULÁTOROK
- Mezo és mikroelem készítmények
- STOLLER termékek , lombtrágya program
- Öntöző műtrágyák
- Szervestrágyák
- Talajkondíciónáló alaptrágyák, és talajélet javító készitmények
- Műtrágyák
- Talajjavító tőzeg
- Kiadványok, könyvek
- Termelési / feldolgozási eszközök
CORRADO F1 8/15 mm
Corrado
A Corrado egy hosszú napos hibrid fajta a középkorai résben, a Hazera nemesíti.
A korai és késői fajták közötti fő különbség a korai fajták korábbi érése és a késői fajták magasabb termése.
Corrado valahol a kettő között helyezkedik el. A hagyma viszonylag korán betakarítható, és jó termést ad.
Az új hibrid hagymakészletek a legnagyobb hozammal rendelkeznek. Ide tartozik a Corrado F1.
Nagy, kerek, lapos feje van, kövér arany vagy barna héjazattal. A húsa lédús, fehér színű. Nem érik nagyon korán.
A fajtának a főbb jellemzői:
A vegetációs időszak: 100-105 nap, jó időjárási viszonyokkal - 85-95 nap.
Fej súlya - 100-120 g
Lombozat magasság: - 30 cm.
Hozama: - akár 8 kg ágyméterenként, folyamatosan magas.
Íze :félédes, közelebb az édeshez, keserűség nélkül.
-
Eltarthatóság közepesen eltarthatóRaktárkészlet 0 kgCikkszám fokx241654Tömeg 1 kg
-
Egy olyan saláta receptjét hoztuk el nektek, amely csak hagymából és fűszerekből készül és bármilyen étel mellé fogyasztható, egészséges, az íze pedig fenséges.
Hozzávalók:HAGYMASALÁTA:
3 db vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
egy csipet őrölt csípős pirospaprika,
1 evőkanál citromlé,
50 ml olaj,
fél teáskanál koriander,
1 teáskanál szárított kapor,
2 evőkanál ecet,
1 evőkanál méz,
őrölt fekete bors.
Elkészítés:
Tisztítsuk meg a hagymát, szeleteljük vékony félkarikákra és tegyük egy tálba, majd töltsük meg a tálat szoba hőmérsékletű vízzel. Tisztítsuk meg a fokhagymát és dinszteljük meg forró olajban. Vegyük ki a fokhagymát az olajból, az olajat tegyük félre, ez kerül a salátára.
A hagymát tegyük egy szűrőbe és hagyjuk lecsöpögni, majd rakjuk rá egy papírtörlőre, ezután pedig tegyük bele egy salátástálba és sózzuk meg.
Egy kisebb edényben keverjük össze az ecetet a citromlével és a mézzel, öntsük rá a hagymára. Keverjük össze, tegyük bele a koriandert, a kaprot, a csípős paprikát és a borsot. Az olajat is öntsük hozzá. Fedjük le a tálat és tegyük hűtőbe 1 órára. Jó étvágyat!