RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ

IRODA 

(9-15 óráig)

 0662     663759      

 


 

Hírlevél
TOP termékek
Szűrés
Eltarthatóság
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
8
2
2
0
5
Tanúsítvány
SSL Certificate
Támogatás

Termék részletek


CORRADO F1 8/15 mm

Raktárkészlet: 0 kg
CORRADO F1   8/15 mm
  • CORRADO F1   8/15 mm
2 250 Ft

Corrado

A Corrado egy hosszú napos hibrid fajta a középkorai résben, a Hazera nemesíti.

A korai és késői fajták közötti fő különbség a korai fajták korábbi érése és a késői fajták magasabb termése.

Corrado valahol a kettő között helyezkedik el. A hagyma viszonylag korán betakarítható, és  jó termést ad.


Az új hibrid hagymakészletek a legnagyobb hozammal rendelkeznek. Ide tartozik a Corrado F1.

Nagy, kerek, lapos feje van, kövér arany vagy barna héjazattal. A húsa lédús, fehér színű. Nem érik nagyon korán.

A fajtának a főbb jellemzői:
A vegetációs időszak: 100-105 nap, jó időjárási viszonyokkal - 85-95 nap.
Fej súlya - 100-120 g

Lombozat magasság: - 30 cm.
Hozama: - akár 8 kg ágyméterenként, folyamatosan magas.
Íze :félédes, közelebb az édeshez, keserűség nélkül.

  • A fej átmérője mm-ben 
    8 – 15
    Eltarthatóság
    közepesen eltartható
    Raktárkészlet
    0 kg
    Cikkszám
    fokx241654
    Tömeg
    1 kg
  • Egy olyan saláta receptjét hoztuk el nektek, amely csak hagymából és fűszerekből készül és bármilyen étel mellé fogyasztható, egészséges, az íze pedig fenséges.

    Hozzávalók:

    HAGYMASALÁTA:

    3 db vöröshagyma,

    2 gerezd fokhagyma,

    egy csipet őrölt csípős pirospaprika,

    1 evőkanál citromlé,

    50 ml olaj,

    fél teáskanál koriander,

    1 teáskanál szárított kapor,

    2 evőkanál ecet,

    1 evőkanál méz,

    őrölt fekete bors.

    Elkészítés:

    Tisztítsuk meg a hagymát, szeleteljük vékony félkarikákra és tegyük egy tálba, majd töltsük meg a tálat szoba hőmérsékletű vízzel. Tisztítsuk meg a fokhagymát és dinszteljük meg forró olajban. Vegyük ki a fokhagymát az olajból, az olajat tegyük félre, ez kerül a salátára.

    A hagymát tegyük egy szűrőbe és hagyjuk lecsöpögni, majd rakjuk rá egy papírtörlőre, ezután pedig tegyük bele egy salátástálba és sózzuk meg.

    Egy kisebb edényben keverjük össze az ecetet a citromlével és a mézzel, öntsük rá a hagymára. Keverjük össze, tegyük bele a koriandert, a kaprot, a csípős paprikát és a borsot. Az olajat is öntsük hozzá. Fedjük le a tálat és tegyük hűtőbe 1 órára. Jó étvágyat!


Webáruház készítés