RENDELÉSSEL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ

IRODA 

(9-15 óráig)

 0662     663759      

 


 

Hírlevél
TOP termékek
Szűrés
Eltarthatóság
Termékajánló
Látogató számláló
0
2
8
2
2
0
5
Tanúsítvány
SSL Certificate
Támogatás

Termékek


Csalán-zsurló kivonat 1L
Csalán-zsurló kivonat 1L

Csalán-zsurló kivonat

A csalán-zsurló kivonat egy kizárólag természetes összetevőket tartalmazó készítmény, amely hatékony segítséget nyújt a kártevők és a gombás betegségek ellen.

A termesztett növények védelmére évszázadok óta használjuk a csalán és a mezei zsurló kivonatát kiváló rovar- és gombaölő képessége, illetve tápanyagtartalma miatt.

A csalánlé és a zsurlólé elkészítése házilag is kivitelezhető, de rendkívül büdös, és sokszor elegendő növény sem áll rendelkezésünkre a kellő mennyiséghez. A Malagrow megoldása a csalán-zsurló vegyes kivonata – nem kell áztatni, kész termék, így a megfelelő hígítás után már indulhat is a permetezés.

A nagy csalánban és a mezei zsurlóban lévő növényi hatóanyagok jelentősen csökkentik számos növényi kártevő (pl. levéltetvek, bolhák, lombrágó hernyók, atkák, molyok) és kórokozók (pl. lisztharmat, alternária, szeptória, peronoszpóra, fitoftóra, monília) károsítását.

A készítményt alkotó kivonatok repellens hatásúak a kártevőkkel szemben, így távol tartják őket a növényektől, emellett erősítik a növényi bőrszövetet is, ezáltal fokozzák a gombás betegségekkel szembeni ellenálló képességet.

A csalán-zsurló kivonat a kórokozók fejlődését, terjedését gátolja.

Az 1107/2009/EK rendelet 23. cikke szerint jóváhagyott „egyszerű anyagokat” tartalmaz.

Ökológiai gazdálkodásban felhasználható.

1L, 10L


Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Előnyök
Hátrányok
Értékelés

Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés